Konkurs og omstødelse

Konkurs og omstødelse

08. oktober 2020 af Advokat Lars Søndergaard

For tiden har jeg en del henvendelser angående omstødelsessager, som jeg derfor finder anledning til at omtale. Konkursboer rejser ofte krav om omstødelse af betalinger og andre transaktioner, der har fundet sted ret kort tid før fristdagen.
Det kan der være gode grunde til, hvis forholdene giver anledning til det. Det gør de ikke altid.
Jeg vil råde enhver, der fra et konkursbo mødes med krav om omstødelse, til at søge rådgivning hos en ad- vokat med erfaring i konkurs og omstødelsessager. Det afhænger af en grundig vurdering, om der er udsigt til, at et konkursbo vil få medhold i en sag omstødelse.

Ikke alle krav fra konkursboer kan holde i retten, og ikke alle konkursboer har penge til at føre retssager for.
For nylig bistod jeg en kreditor i et stort konkursbo i forbindelse med et krav om omstødelse rejst af kon- kursboet, der endte med at frafalde kravet om omstødelse, efter at jeg havde gjort indsigelse mod kravet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til en sag om konkurs eller omstødelse, er du velkommen til at kontakte mig.

Advokat Lars Søndergaard

Indgang til advokat Lars Søndergaard

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og aftale et uforpligtende møde.