Dødsbobehandling

Dødsbobehandling

Dødsbo

I forbindelse med en persons død står arvingerne med en række opgaver der skal løses. Der skal blandt andet taget stilling til hvordan dødsboet skal behandles. Som advokat bistår jeg med dødsbobehandling ved privat skifte.

Da dødsbobehandling ofte sker i en svær periode er det vigtigt for mig, som din advokat, at dødsbobehandling udføres korrekt og så hurtigt som muligt, så I kan komme godt videre.

advokatfirma indgang - dødsbo jura
Advokatfirma dødsbo jura

Hør om dine muligheder med en uforpligtende snak

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Dødsbobehandling ved privat skifte

Jeg tager oftest hånd om privat skifte i forbindelse med arv til en eller flere arvinger. Jeg tilbyder også advokatbistand til efterlevende ægtefæller, der ønsker at sidde i uskiftet bo eller at overtager afdødes bo efter reglen om ægtefælleudlæg.

Den bistand jeg tilbyder ved dødsbobehandling omfatter al nødvendig kontakt til myndigheder – som Skat og Skifteretten. Sådan sikrer vi at du ikke skal have bekymringer omkring dette i den svære tid det er at miste en man holder af.

Jeg udfærdiger eventuel selvangivelse for dødsboet, åbningsstatus samt boopgørelse til Skifteretten. Derudover administrerer jeg dødsboets aktiver og samarbejder med ejendomsmægler angående salg af afdødes ejendomme.

Rådgivning om arv

Udover at tage sig af dødsbobehandlingen, rådgiver jeg også arvingerne om, hvordan de stilles i forbindelse med udlodning af arv og beregning af boafgift ved dødsbo. Desuden rådgives du om de skattemæssige forhold som arving i de skattepligtige dødsboer.

Har du brug for hjælp til dødsbobehandling, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 20 26 74 39 eller e-mail lars@advokatls.dk. Jeg rådgiver dig til den bedste løsning med arven og boet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og aftale et uforpligtende møde.