Bolighandel og tinglysning

Bolighandel og tinglysning

Bolighandel

Hos Advokatfirmaet Lars Søndergaard i København beskæftiger jeg mig med fast ejendom og rådgivning i forbindelse med bolighandel. Hvad bolighandel angår, er rådgivningen normalt rettet mod køberen.

Jeg råder købere til altid at få indføjet i købsaftalen, at bolighandelen er betinget af, at denne kan godkendes i sin helhed af købers advokat og bank.

Facade hos Advokat Lars Søndergaard
Facade hos Advokat Lars Søndergaard

Hør om dine muligheder med en uforpligtende snak

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvad kan jeg gøre for dig vedrørende bolighandel?

Min bistand omfatter en grundig gennemgang af købsaftalen med bilag og herefter en drøftelse med køberen, helst i forbindelse med et møde, hvor vi gennemgår relevante oplysninger. I forbindelse hermed tages stilling til, om en given bolighandel kan godkendes. Jeg bistår i forhandlinger med sælger og ejendomsmægler angående eventuelle betingelser for handelens godkendelse og vurderer, om der er forhold, der skal undersøges nærmere.

I en bolighandel rådgiver jeg køberen vedrørende tegning af ejerskifteforsikring og sørger for tinglysning af skødet samt udarbejder refusionsopgørelse. Jeg tager en fast pris for dette på kr. 7.500 inklusiv moms, uanset om det er et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus, det drejer sig om.

Flere oplysninger

Jeg har gennem tiden hjulpet en del købere i og omkring København. Og skulle du ønske min bistand omkring bolighandel, er du velkommen til at henvende dig. Jeg kan træffes på telefon 20 26 74 39 eller e-mail lars@advokatls.dk. Du kan også besøge vores kontaktside for mere information.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og aftale et uforpligtende møde.