Erhvervsret

Erhvervsret

Erhvervsret

Et af mine specialer som advokat erhvervsret. Jeg arbejder med erhvervsretlige sager, hvor virksomheder har brug for professionel advokatbistand. Dette indebærer blandt andet at udarbejde kontrakter af enhver art. I forbindelse med en kontraktudarbejdelse gennemgår jeg, i samarbejde med klienten, hvilke interesser der skal sikres i kontrakten. Der undersøges også relevant lovgivning hvis dette er en nødvendighed for udarbejdelsen.

De fleste kontrakter omhandler samarbejde, herunder ansættelse samt køb og salg. Jeg bistår både sager om ansættelse, virksomhedsoverdragelse, fast ejendom og mere.

gang til advokatfirma erhvervsret
Erhvervsret bygning

Hør om dine muligheder med en uforpligtende snak

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Professionel håndtering af ansættelsesret

Ansættelsesret er et område inden for erhvervsret og er en samlebetegnelse for de regler der gælder i forbindelse med en ansættelse. Som din advokat kan jeg hjælpe dig i denne forbindelse.

Erhvervsadvokat der altid er klar ved telefonen
Er parterne omfattet af en overenskomst, forhandles overenskomster og tvister dog normalt direkte mellem organisationerne og ikke direkte mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Dog er flere arbejdstagere beskæftiget i forhold til en kontrakt, hvori ansættelsesvilkår er aftalt direkte mellem arbejdsgiver og arbejdstager. I disse sager har parterne selv ansvaret for at indgå aftale om relevante spørgsmål og løse eventuelle tvister. I disse tilfælde af ansættelsesret kan jeg bistå som advokat.

Ansættelseskontrakter

Det er yderst vigtig at en ansættelseskontrakt er så fyldestgørende som muligt, da den er grundlaget for samarbejdet mellem arbejdstager og arbejdsgiver. En ansættelseskontrakt, skal som minimum opfylde kravene i ansættelsesbevisloven, da man, som arbejdsgiver, ellers risikerer at skulle betale godtgørelse. Det er især væsentligt, at kontrakten indeholder klare oplysninger om løn, arbejdstid samt opsigelsesvarsel.

Som specialist i ansættelsesret kan jeg rådgive dig til hvordan den optimale kontrakt udarbejdes. Derudover kan jeg vejlede til hvornår de skal indgås aftale om konkurrenceklausul, kundeklausul eller noget helt tredje.

Kontakt mig på e-mail lars@advokatls.dk eller telefon 20 26 74 39 for at få hjælp til erhvervs- samt ansættelsesret for at sikre den optimale løsning. Jeg bistår både arbejdsgiver og lønmodtager, både i forbindelse med tvister, forhandlinger og eventuelle retssager.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og aftale et uforpligtende møde.